Agenda :: Productes del Ripollès
cat
/
/
eng

Agenda

   setembre 2019
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Temporada Gastronòmica de la Trumfa

Data: Del 14 al 29 de setembre de 2019
Lloc: El Ripollès
OrganitzaCuines de la Vall de Camprodon, Associació d'Hostaleria del Ripollès, Fogons de la Vall de Ribes
Col·labora: Cooperativa Ramadera de Molló, Mancomunitat de la Vall de CamprodonAgència de Desenvolupament del Ripollès


L’associació Cuines de la Vall de Camprodon, juntament amb l'Associació d'Hostaleria del Ripollès i Fogons de la Vall de Ribes, proposen per tretzè any els seus plats i menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, del 14 al 29 setembre de 2019.

La Temporada gastronòmica de la Trumfa aplega un conjunt d'establiments del Ripollès que presentaran les seves propostes culinàries a partir del dissabte 14 de setembre.

La trumfa conreada a les nostres muntanyes creix lentament i acumula nutrients i qualitats organolèptiques excel·lents. L’alçada, la terra i el clima fan que cada any torni a arribar una patata nova de textura forta i sabor profund i inigualable.

De nou, doncs, la Trumfa torna a ser protagonista de tardor de les nostres taules. Un producte de qualitat, car la Cooperativa Ramadera de Molló segueix desenvolupant el seu projecte de promoció compaginat amb un cultiu respectuós amb la terra, tant si el cultiu es realitza seguint el mètode convencional com el de producció en ecològic. Un any més, tenim a les nostres mans un fruit exquisit, ple de possibilitats culinàries i de matisos.

Dut a la cuina, aquest producte dóna lloc a cremes i milfulls deliciosos, canamillanes, trumfes farcides, amanides i greixoneres, mentre que enriqueix les guarnicions i els estofats amb gratinats, pastissos o trumfes escalivades, fent un acompanyament de luxe. Les Cuines de la Vall de Camprodon conviden així els seus clients a tastar-les durant aquestes setmanes per gaudir-les en tot el ventall de formes, textures i sabors.

La trumfa, cultivada aquí des d’antic i un dels productes diferenciats de la Vall de Camprodon que ens dóna nom a tot Catalunya, continua sent la protagonista de plats i acompanyaments a les cartes de les Cuines de la Vall de Camprodon.

Cinc eines de màrqueting digital per a petits productors - Jornada Tècnica

Data: 17 de setembre 2019
LlocPunt Òmnia Eudald Graells - Ripoll
OrganitzaAssociació Leader Ripollès Ges Bisaura i Associació Producte del Ripollès
Col·labora: Agència de Desenvolupament del Ripollès i Xarxa Òmnia

L’objectiu d’aquesta jornada és dotar als productors i comercialitzadors agroalimentaris d’eines digitals per a promocionar el seu negoci i productes, un canal de comercialització encara poc explotat.
Tot a través de cinc eines de màrqueting essencials: El SEO (optimització de motors de cerca), SEM (publicitat a motors de cerca), la xarxa social Instagram, email màrqueting i el màrqueting directe.
Serà una sessió amb fonaments teòrics però també molt pràctica. És per això que els assistents disposaran d’una sala amb ordinadors i connexió per a portàtils. Cada participant haurà de portar el seu ordinador o sol·licitar-ne un a l’hora de formalitzar la inscripció.

PROGRAMA
15.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació
15.15 h Presentació de la jornada
  • Sra. Àngels Guiteras, gerent de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.
15.30 h Cinc eines de màrqueting digital per a petits productors
  • Posicionament web: SEO i SEM
  • Xarxes socials: Instagram
17.15 h Pausa
  • Email màrqueting
  • Màrqueting directe
19.30 h Cloenda de la jornada

(Les ponències aniran a càrrec del Sr. Raül Lucena, expert en màrqueting digital).

LLOC DE REALITZACIÓ
Punt Òmnia Eudald Graells
Passeig Mestre Guich, s/n
17500 - RIPOLL

INSCRIPCIÓ
La jornada és gratuïta i es pot inscriure a través de l’Associació Producte del Ripollès: A/e: productedelripolles@gmail.com
O a través del servei d’inscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat:
Produït per:
Ripollès Desenvolupament
Amb el suport de:
SOC
Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.