Concurs de receptes

 

Bases del primer concurs de receptes amb Producte del Ripollès: El Ripollès a taula: cuina amb Producte del Ripollès

1. Objecte

L’Associació Producte del Ripollès convoca la primera edició del concurs de receptes amb Producte del Ripollès, amb l’objectiu de promocionar els productes de la marca de garantia Producte del Ripollès.

Aquesta campanya finalitzarà amb la publicació al bloc El Ripollès a taula de les receptes i amb l’elaboració de les guanyadores a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.

 

2. Organització

El concurs Cuina amb Producte del Ripollès està organitzat per l’Associació Producte del Ripollès amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.

 

3. Requisits

El concurs és obert a totes les persones que hi vulguin participar.

Cada participant pot presentar un màxim de tres receptes (un primer, un segon i postres).

Les receptes presentades han de tenir com a mínim un producte de la marca de garantia Producte del Ripollès (es poden consultar els productes i punts de venda a la pàgina web www.productesdelripolles.com).

La participació en el concurs és gratuïta i no és necessària la inscripció prèvia.

El concurs es pot considerar desert.

Cartell primer concurs El Ripollès a taula: cuina amb Producte del Ripollès

4. Calendari del concurs

El concurs començarà el proper 1 d’abril i acabarà el 21 de maig de 2017.

Es participarà amb la publicació de la recepta i com a mínim una fotografia a les següents xarxes socials Facebook o Instagram, citant l’usuari Producte del Ripollès i amb el #ElRipollèsaTaula. En el cas de Facebook la privadesa de les publicacions ha de ser pública.

També es podrà enviar la recepta i com a mínim una fotografia per correu electrònic a mmauri@ripollesdesenvolupament.com amb l’assumpte Cuina amb Producte del Ripollès o per correu postal a Associació Producte del Ripollès (PI Els Pintors – c. Joan Miró, 2-4. 17500 Ripoll) indicant el nom del concurs: Cuina amb Producte del Ripollès.

A la recepta hi ha de constar:

-          Nom del plat

-          Ingredients, especificant els productes de la marca de garantia Producte del Ripollès i el seu productor, elaborador o punt de venda.

-          Preparació del plat

-          Muntatge del plat, si s’escau

-          Foto del plat

El jurat valorarà les receptes i donarà el seu veredicte del 22 al 31 de maig de 2017.

Els guanyadors seran anunciats al bloc, al Facebook Producte del Ripollès i l’Instagram Producte del Ripollès.

Les receptes guanyadores es cuinaran a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, especificant que són les finalistes del concurs, durant una setmana del mes de juny.

 

5. Premis i jurat

El jurat estarà format per professionals del sector de l’hostaleria del Ripollès.

El jurat atorgarà un màxim de 200 punts i tindrà en compte els següents criteris:

-          Les receptes han d’estar elaborades amb producte de la marca de garantia Producte del Ripollès (70 punts).

-          Els ingredients han de ser de temporada (40 punts).

-          El valor gastronòmic de la recepta, segons el criteri del jurat (40 punts).

-          També es valorarà la dificultat del plat, la presentació i el nivell d’originalitat en la personalització del plat a través d’una nova versió o l’actualització tècnica de la recepta original (50 punts).

Quedaran excloses les receptes que no tinguin Producte del Ripollès (marca de garantia).

El premi consistirà en tres lots de Producte del Ripollès i vals descompte  en alguns dels establiments de la marca. S’haurà de recollir entre el 5 i el 9 de juny de 2017 a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, en el següent horari: de 9 a 14 hores.

 

6. Acceptació i publicació de les bases

La participació al concurs Cuina amb Producte del Ripollès implica l’acceptació de les bases del concurs.

Aquestes bases estaran a disposició dels participants al bloc http://www.productesdelripolles.com/bloc/ i a la pàgina web de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès http://www.ripollesdesenvolupament.com/.

 

7. Condicions generals

L’Associació Producte del Ripollès es reserva el dret d’excloure qualsevol participant que consideri que no compleix les condicions o que està fent un mal ús o abús del concurs.

També es reserva el dret de donar de baixa i eliminar automàticament qualsevol participant que faci servir perfils falsos o de procedència dubtosa. En aquests casos, es cancel·larà la seva participació. S’entén per mal ús el no desenvolupament de qualsevol condició inclosa en aquestes bases.

L’Associació Producte del Ripollès es reserva el dret de modificar aquestes bases per causes de força major. Les persones que participin en aquest concurs accepten aquestes bases en el moment de la participació.

 

8. Altres especificacions

L’Associació Producte del Ripollès no assumirà cap responsabilitat per problemes o fallades tècniques de les xarxes socials, línies telefòniques, sistemes informàtics, servidors, programari o error de qualsevol missatge de correu electrònic o correu postal destinat a l’Associació.

 

9. Drets d’autor

Els autors de les receptes i les presentades pel sol fet d’haver-se presentat a aquest concurs, accepten íntegrament aquestes bases i cedeixen gratuïtament i sense cap condició a l’Associació Producte del Ripollès i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès tots els drets de propietat intel·lectual en exclusiva sobre l’ús de les receptes lliurades i durant un període de temps il·limitat, que podrà, si s’escau, utilitzar aquestes receptes en activitats posteriors. Totes les receptes es publicaran en català, independentment de la llengua en la qual s’hagin rebut.