Comença el xup-xup dels Productes del Ripollès!

_MG_9053Heu sentit parlar de la llangonisseta del Ripollès? I de les trumfes de la Vall de Camprodon? Sabeu en què es diferencia la vedella del Ripollès de la resta? I la coca del Ripollès, l’heu tastada mai? I a la cuina, us atreviu amb el cabrit i el xai del Ripollès? I les qualitats nutritives del poltre de Muntanya, us les has explicades mai?

Si teniu curiositat per conèixer la resposta a aquestes preguntes, aquest és el vostre blog! El Ripollès a Taula neix per iniciar un viatge interactiu pels camps i restaurants del Ripollès. Les cuines farcides de la millor teca de la comarca i la pagesia treballant de valent per fer-la arribar directament, us esperen fent xup-xup entre imatges, paraules i taules ben parades.

El cor del blog és una recepta cuinada amb Producte del Ripollès en un establiment gastronòmic de la comarca. Les condicions perquè la recepta es pugui publicar al blog són què un dels ingredients de la recepta sigui de la marca Producte del Ripollès, què aquest plat s’ofereixi d’una manera regular al restaurant i que es pugui identificar clarament quin és l’origen de l’aliment.

A més a més, el blog recollirà totes les notícies i activitats d’interès tant pel que fa al món gastronòmic com agrari. Des de les associacions de productors i de cuiners del Ripollès volem donar un pas endavant per explicar-vos tot el que passa a la nostra comarca al voltant de l’alimentació de qualitat.

Ens trobem a la xarxes per gaudir del Ripollès a Taula!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *