Concurs fotogràfic d’Instagram

Bases del concurs fotogràfic #ProductedelRipollès
1. Objecte
L’Associació Producte del Ripollès convoca un concurs fotogràfic #ProductedelRipollès, amb l’objectiu de promocionar els productes de la marca de garantia Producte del Ripollès.

2. Organització
El concurs fotogràfic #ProductedelRipollès està organitzat per l’Associació Producte del Ripollès amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

3. Requisits
El concurs és obert a totes les persones que hi vulguin participar. Cal tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).
La participació en el concurs és gratuïta i no és necessària la inscripció prèvia.
El concurs es pot considerar desert.

4. Calendari del concurs
El concurs començarà el proper 16 de març, en el moment d’inaugurar la Fira de les 40 hores de Ripoll, i finalitzarà el 18 de març de 2018 quan es clogui.

5. Premis
Hi haurà un únic premi consistent en escollir una experiència del “Vine a Pagès! Experiències agroalimentàries del Ripollès” (màxim per a 4 persones).

6. Jurat
El jurat emetrà públicament el seu veredicte el 18 de març de 2018 i estarà integrat pels participants presents en l’espai Soms Ripollès de la Fira de les 40 hores de Ripoll. No es tindrà en compte la participació d’un usuari quan hi hagin indicis clars de trampes o usos impropis. La decisió del jurat es definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans de les 12h del dimecres dia 21 de març. En aquest cas se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més vots.

7. Sobre el guanyador/a
El guanyador/a serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom del guanyador/a també es farà públic als comptes de Facebook i Instagram de Producte del Ripollès i l’Agència Desenvolupament del Ripollès. El guanyador haurà de posar-se en contacte amb l’organització al correu mmauri@ripollesdesenvolupament.com i enviar-hi la fotografia original.

8. Acceptació i publicació de les bases
La participació al concurs Cuina amb Producte del Ripollès implica l’acceptació de les bases del concurs.

Aquestes bases estaran a disposició dels participants al bloc http://www.productesdelripolles.com/bloc

9. Condicions generals
L’Associació Producte del Ripollès es reserva el dret d’excloure qualsevol participant que consideri que no compleix les condicions o que està fent un mal ús o abús del concurs.
També es reserva el dret de donar de baixa i eliminar automàticament qualsevol participant que faci servir perfils falsos o de procedència dubtosa. En aquests casos, es cancel·larà la seva participació. S’entén per mal ús el no desenvolupament de qualsevol condició inclosa en aquestes bases.
L’Associació Producte del Ripollès es reserva el dret de modificar aquestes bases per causes de força major. Les persones que participin en aquest concurs accepten aquestes bases en el moment de la participació.

10. Altres especificacions
L’Associació Producte del Ripollès no assumirà cap responsabilitat per fallada o error tècnic dels sistemes informàtics en línia, servidors proveïdors, equips informàtics o correu electrònic que pugui produir-se.

11. Protecció de dades
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *