Soms Ripollès present a la fira de les 40 hores

El passat cap de setmana, durant la Fira de les 40 hores, els productors de la marca de garantia Producte del Ripollès van ser presents a l’espai Soms Ripollès

El divendres 31 de març es va presentar la nova aplicació de mòbil per poder consultar els punts de venda, degustació, productes i productors de la marca de garantia Producte del Ripollès.

Enguany, en el marc de la Fira de les 40 hores, els elaboradors de la marca han disposat d’un espai propi anomenat Soms Ripollès on s’ha pogut comprar i degustar algunssdr dels productes de la marca. Aquest espai es va ubicar a la Lira. Els elaboradors que s’han pogut trobar aquest cap de setmana han estat la Cervesa Artesana Minera, Formatgeria Palou Campdevànol, Aromik infusions, Formatgeria Muuu Beee, Mel Vall de Ribes, Formatgeria Roure Soler, Embotits del Ripollès (carnisseria Carles i Mila i Ca la Magda), Mas el Lladré, Formatges del Pujol Orra.

La venda de degustacions s’ha realitzat amb tiquets al preu de 5€. En total s’han venut 480 tastos.

D’altra banda, el divendres 31 de març i durant la inauguració, la Marina Puigcorbé, presidenta de l’Associació Producte del Ripollès, va presentar la nova aplicació per a mòbils i tauletes que servirà per a promocionar la marca de garantia Producte del Ripollès. Amb aquesta aplicació es podrà conèixer els productors i elaboradors, els seus productes, com també on comprar o degustar-los. L’APP estarà disponible properament al Play Store de Google.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *