Skip to content

Llet i derivats làctics del Ripollès

Elaborem derivats lactis de manera artesana, a partir de llet de vaca, de cabra o d’ovella produïda a les explotacions del Ripollès.

A la nostra comarca trobem finques productores de llet i, algunes, també elaboren els seus derivats làctics. Ofereixen una àmplia gamma de productes de transformats de manera artesana seguint mètodes tradicionals, a partir de la llet crua o pasteuritzada, tant de vaca, com de cabra o d’ovella produïda a les explotacions ramaderes lleteres del Ripollès. En el cas que a la nostra comarca no hi hagi prou matèria primera, s’accepta la llet produïda en altres territoris veïns. Sempre es controla al màxim l’origen de la llet i, així, es garanteix una qualitat excel·lent del producte final.

Els productes làctics elaborats i certificats amb la marca de garantia Producte del Ripollès són diferents segons l’elaborador. Cada un té una oferta diferent, des de la llet fermentada o quefir, formatge fresc, mató, brossat, formatge tendre, formatge madurat, iogurt, varietats de flam, pastís de formatge i crema de formatge. També podem trobar llet crua o pasteuritzada.

 

Productors

(Batet, Ribes de Freser)
(Campdevànol)
(Sant Pau de Segúries)
(Les Llosses)
(Les Llosses)
(Sant Joan de les Abadesses)