La nostra marca

Som persones productores i elaboradores profesionals que formem part de l'Associació Producte del Ripollès

Tenim en comú que treballem a la nostra comarca, el Ripollès, perquè és la nostra terra, ens l’estimem i volem que continuï plena de motius per viure-hi i viure’n. Mantenim el llegat històric dels nostres avantpassats tenint cura dels camps, del bestiar i de les tradicions a l’hora d’elaborar els productes agroalimentaris. Al mateix temps pensem en clau de futur i tenim present les properes generacions perquè puguin gaudir d’un territori ben cuidat i d’uns aliments saludables.

Formem part de la marca de garantia “Producte del Ripollès, que identifica els productes agroalimentaris produïts i/o elaborats a la nostra comarca. Una marca que indica una qualitat superior del producte, ja que per portar el distintiu “Producte del Ripollès” a l’etiqueta s’ha d’haver sotmès a un sistema de control de qualitat per part de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i complir les condicions del Reglament d’Ús Específic per a cada producte determinat.

Comprar productes amb la marca de garantia “Producte del Ripollès” garanteix l’origen dels aliments així com una qualitat excel•lent. A més, amb la seva compra es contribueix al desenvolupament de l’economia del nostre territori i al manteniment de races autòctones com l’ovella ripollesa, la vaca bruna dels Pirineus i el cavall pirinenc català.

Ens trobareu als Masos, als camps i als obradors del Ripollès, teniu les portes obertes!