El Ripollès és terra de pagesia i bons aliments. Elaborem amb dedicació i estima cadascun dels productes que identifiquen el nostre territori perquè arribin directament a les vostres taules. Els productes que formen part de la marca de garantia estan arrelats al nostre caràcter de muntanya i són el resultat d’una aposta ferma per treballar al territori i mantenir la nostra identitat. 

Ramats de vaques, eugues, ovelles i cabres que pasturen pels espais naturals dels nostres pobles. Ous de gallines lliures. Elaborats artesans amb la millor carn de qualitat a les carnisseries i obradors de la comarca. Trumfes arrelades a una llarga tradició i manera de treballar la terra. Llet i derivats làctics amb el gust de sempre. Coca del Ripollès pensada pels moments més dolços i elaborada als nostres forns i pastisseries. Cervesa artesana de temporada. Infusions i plantes aromàtiques collides a mà. Melmelades elaborades artesanalment. Horta i fruits vermells acoloreixen els plats. Ratafia amb vint-i-vuit herbes i espècies. I una excel·lent gastronomia creada amb els nostres productes. Tot plegat, un rebost de sensacions i productes únics que t’arribaran al cor. 

Descobriu la màgia de la nostra terra i degusteu-la!

“Tot al vostre abast a les vostres mans!”

Tot i la tradició mil·lenària de l’elaboració de la cervesa arreu del món, a casa nostra, el concepte de cervesa artesana és molt recent.
Està elaborada a partir de vint-i-vuit herbes i espècies, amb una base de crema anisada.
El producte base són fruites o hortalisses de proximitat i collides al seu punt òptim de maduració.
Caracteritzada pel seu color ambre més o menys fosc i el seu aroma intens i persistent, amb gust pronunciat i dolç.
És una coca dolça i la seva característica principal és el lleuger gust a espècies.
Els ramats d’oví i cabrum pasturen des dels prats d’alta muntanya fins a les feixes i camps de vora les cases de pagès o els pobles.
Els ous es cullen amb cura, s’etiqueten i es posen a les oueres. Tot el procés es realitza de manera manual.
L’elaboració de diferents plats, sempre amb algun producte de la marca, ens transmet la passió dels productors.
El clima rigorós, l’alçada i les característiques del sòl fan que les trumfes tinguin un creixement lent i estiguin força temps a la terra, acumulant nutrients i qualitats organolèptiques.
És un aliment sa, nutritiu i amb unes característiques especials que la diferencien, és molt tendra i una mica dolça, té pocs greixos i molt de ferro.
Tot i que al Ripollès hi ha diferents races bovines, cal destacar la cria i la conservació de la bruna dels Pirineus.