El Ripollès és terra de pagesia i bons aliments. Elaborem amb dedicació i estima cadascun dels productes que identifiquen el nostre territori perquè arribin directament a les vostres taules. Els productes que formen part de la marca de garantia estan arrelats al nostre caràcter de muntanya i són el resultat d’una aposta ferma per treballar al territori i mantenir la nostra identitat. Cada vegada som més els productors que optem per la producció ecològica i per la cura del nostre entorn. Per això ens identifiquem amb la certificació del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

Ramats de vaques, eugues, ovelles i cabres que pasturen pels espais naturals dels nostres pobles. Elaborats artesans amb la millor carn de qualitat a les carnisseries i obradors de la comarca. Trumfes arrelades a una llarga tradició i manera de treballar la terra. Llet i derivats làctics amb el sabor de sempre. Coca del Ripollès pensada pels moments més dolços i elaborada als nostres forns i pastisseries. Tot plegat, un rebost de sensacions i productes únics que t’arribaran al cor.

Descobriu la màgia de la nostra terra i assaboriu-la!

“Tot al vostre abast a les vostres mans!”

Caracteritzada pel seu color ambre més o menys fosc i el seu aroma intens i persistent, amb gust pronunciat i dolç.
Els ous es cullen amb cura i s’etiqueten i es posen a les oueres manualment.
Està elaborada a partir de vint-i-vuit herbes i espècies, amb una base de crema anisada.
Cabrit lletó lleuger, lletó i recental. Criats i engreixats, de forma semiextensiva als extensos prats del Ripollès.
El clima rigorós, l’alçada i les característiques del sòl fan que les trumfes tinguin un creixement lent i estiguin força temps a la terra, acumulant nutrients i qualitats organolèptiques.
Tot i que al Ripollès hi ha diferents races bovines, cal destacar la cria i la conservació de la bruna dels Pirineus.
L’elaboració de diferents plats, sempre amb algun producte de la marca.
El producte base són fruites o hortalisses de proximitat i collides al seu punt òptim de maduració.
És un aliment sa, nutritiu i amb unes característiques especials que la diferencien, és molt tendra i una mica dolça, té pocs greixos i molt de ferro.
Tot i la tradició mil·lenària de l’elaboració de la cervesa arreu del món, a casa nostra, el concepte de cervesa artesana és molt recent.