El Ripollès és terra de pagesia i bons aliments. Elaborem amb dedicació i estima cadascun dels productes que identifiquen el nostre territori perquè arribin directament a les vostres taules. Els productes que formen part de la marca de garantia estan arrelats al nostre caràcter de muntanya i són el resultat d’una aposta ferma per treballar al territori i mantenir la nostra identitat. 

Ramats de vaques, eugues, ovelles i cabres que pasturen pels espais naturals dels nostres pobles. Ous de gallines lliures. Elaborats artesans amb la millor carn de qualitat a les carnisseries i obradors de la comarca. Trumfes arrelades a una llarga tradició i manera de treballar la terra. Llet i derivats làctics amb el gust de sempre. Coca del Ripollès pensada pels moments més dolços i elaborada als nostres forns i pastisseries. Cervesa artesana de temporada. Infusions i plantes aromàtiques collides a mà. Melmelades elaborades artesanalment. Horta i fruits vermells acoloreixen els plats. Ratafia amb vint-i-vuit herbes i espècies. I una excel·lent gastronomia creada amb els nostres productes. Tot plegat, un rebost de sensacions i productes únics que t’arribaran al cor. 

Descobriu la màgia de la nostra terra i degusteu-la!

“Tot al vostre abast a les vostres mans!”

El clima rigorós, l’alçada i les característiques del sòl fan que les trumfes tinguin un creixement lent i estiguin força temps a la terra, acumulant nutrients i qualitats organolèptiques.
Està elaborada a partir de vint-i-vuit herbes i espècies, amb una base de crema anisada.
Les faves del cacau es transformen en un petit obrador del Ripollès i el producte que en surt és la xocolata.
Tot i que al Ripollès hi ha diferents races bovines, cal destacar la cria i la conservació de la bruna dels Pirineus.
El producte base són fruites o hortalisses de proximitat i collides al seu punt òptim de maduració.
Els ramats d’oví i cabrum pasturen des dels prats d’alta muntanya fins a les feixes i camps de vora les cases de pagès o els pobles.
És un aliment sa, nutritiu i amb unes característiques especials que la diferencien, és molt tendra i una mica dolça, té pocs greixos i molt de ferro.
És una coca dolça i la seva característica principal és el lleuger gust a espècies.
Tot i la tradició mil·lenària de l’elaboració de la cervesa arreu del món, a casa nostra, el concepte de cervesa artesana és molt recent.
Els ous es cullen amb cura, s’etiqueten i es posen a les oueres. Tot el procés es realitza de manera manual.
Caracteritzada pel seu color ambre més o menys fosc i el seu aroma intens i persistent, amb gust pronunciat i dolç.